Nieuwsbrief nr. 73 van duikschool The SeaMasters vzw

Printen
Als deze e-mail niet correct weergegeven wordt, lees hem dan op onze website
--
--
banner

Afsluitdiner 2016

Zaterdag 10 december 2016 verwachten we onze clubleden op het afsluitdiner, dat start tussen 18.00 en 18.30 uur @ 'De 7 Schaken', Grote Markt, Centrum Antwerpen.

Deze keer verwennen we onze leden met lekkere typisch Vlaamse kost en het zal weer een geweldige avond worden met veel plezier!
Reserveren moet snel gaan zodat we snel het aantal deelnemers kunnen bevestigen.
Wil je graag je partner meebrengen en is die geen SeaMasters-lid, dan stort je voor hem/haar 50,00 euro.

Hoe inschrijven? Ten laatste op vrijdag 28 oktober 2016 bij Nanou (secretariaat@seamasters.be) EN mits storting van 25,00 euro/lid (ter bevestiging van de reservatie) en 50,00 euro/niet-lid op de bankrekening van Duikschool The SeaMasters vzw (IBAN: BE73068213859260), met als vermelding het aantal leden en het aantal niet-leden (indien van toepassing).

Inschrijven via e-mail

---

Kerstman

Bezoek aan de kerstmarkt te Antwerpen

Na het afsluitdiner trekken we met zijn allen naar de kerstmarkt te Antwerpen.

Zoals de voorgaande jaren gaat dit opnieuw een leuke avond worden waar nog geruime tijd over zal nagepraat worden.

Klik hier voor meer info

---

nettentraining

Nettentraining

Tijdens de zwembadtraining van 25 oktober 2016 houden we een nettentraining. Wil je daaraan deelnemen, neem dan best je eigen materiaal mee: duikpak, duikfles, ademautomaten, ... (vergeet niet om je materiaal eerst thuis goed te spoelen).

Inschrijven

---
 

Laatste clubduiken van 2016

Er staan dit jaar nog twee clubduiken op het programma, waaronder de afsluitduik. Niets belet je echter om deze winter af te spreken met één van onze instructeurs om eens te gaan duiken. De meesten van hen duiken de ganse winter door.

---
 

Clubduik Wemeldinge parking 

Zaterdag 12 november 2016 staat er een clubduik op het programma. Locatie: Wemeldinge parking (Kattendijke). Briefing om 12.10 uur (HW om 13.25 uur).

Inschrijven

---
 

Afsluitduik 2016

Zondag 11 december 2016 is de jaarlijkse afsluitduik voorzien, aan de Put van Ekeren. Briefing om 14.30 uur. Uiteraard zijn er na de duik hapjes en drankjes voorzien.

Inschrijven

---
 

Opgelet!


-- Dinsdag 1 november 2016 is er geen zwembadtraining. Het zwembad is dan gesloten omwille van de feestdag.
-- Brevetkaarten, cursusboeken, logboekjes, NELOS-kledij en dergelijke kan je bestellen bij Leentje (secretariaat duikschool). Graag bestellen via e-mail. Dat kan je doen door op onze pagina 'Contacteer ons' haar naam te selecteren en de nodige gegevens in te vullen. Log wel best eerst in op de website, vooraleer die handelingen uit te voeren.
 
--
--
Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf je dan uit
Powered by AcyMailing